9 septembrie 2017, departe de cei dragi

Poate parea o zi ca oricare alta, dar nu este. Azi mi-as fi dorit sa ma trezesc in patul meu, de-acasa. As fi mers in bucatarie si mi-as fi facut o cafea. Apoi, pe rand, cei dragi s-ar fi trezit, venind in „locul de intalnire”, in bucatarie.

As fi asteptat azi, sa apara fiica mea Raluca. Prima data as fi strans-o in brate, tare tare, apoi i-as fi spus La multi ani!

Viata insa are alte planuri, m-a dus departe de casa, pentru a munci si a rezolva multele probleme financiare de-acasa. Nu stiu in ce masura acestea se vor rezolva, insa am increderea ca va fi altfel, un pic mai bine.

E prima data, in 14 ani, cand nu sunt alaturi de copiii mei, de ziua lor. Raluca implineste azi 14 ani, e acel moment din viata cand te simti MARE, pentru simplul fapt ca-ti faci buletin. Ea va trebui sa astepte sa ma intorc acasa, apoi sa-si priveasca ore intregi buletinul.

Toti cei dragi lasati acasa au inteles despartirea noastra temporara. Raluca stie ca tati e departe pentru ca nu se putea altfel, Raul desi nu arata nimanui, imi simte lipsa foarte mult, Alex (piticul), ar vrea sa deschid usa de la casa cand stie el ca vin de la munca, Casandra nu ma mai gaseste prin casa pentru a-si pune capul pe mine. Am lasat la final o persoana draga. Cornelia. O femeie care as vrea sa stie, sa simta aprecierea mea. O femeie puternica din toate punctele de vedere. Stiu ca nu e usor sa aiba grija de casa pe care am lasat-o si ca e al naibi de greu. De aceea, ii multumesc pentru tot. Am suparat-o de multe ori, iar ea, in felul ei m-a inteles si m-a iertat de fiecare data. Pentru ea, vine o perioada un pic mai grea, dar cumva, sunt sigur ca va trece peste.

Va multumesc oameni dragi!

Am mai lasat acasa oameni dragi, pe fratii mei si pe mama mea. Am multe ganduri si pentru ei.

La final, gandul imi zboara iar la Raluca. As vrea sa simta imbratisarea mea.

 

Va iubesc, aveti grija de voi!

P.S. Ar trebui sa le spunem mai des celor dragi ca-i iubim, atunci cand sunt langa noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *